ΥΠΕΡberill Υπερ-καθαριστικό

ΥΠΕΡ-Καθαριστικό berill® για όλες χρήσεις 

Απομακρύνει εύκολα και χωρίς κόπο, λίπη, λάδια, στίγματα από άλατα, κάπνα, γράσσα, κεριά, μούχλα, κραγιόν, μεικ απ, στυλό, τσίχλα, υπολείμματα κόλλας και ετικέτας, παλιές παρκετίνες και κάθε επίμονη και δύσκολη βρωμιά.

Απομακρύνει εύκολα τα στίγματα από τα άλατα από βρύσες και μπαταρίες μπάνιου και τα διατηρεί αστραφτερά για μεγάλο διάστημα.

Το πιο αποτελεσματικό για λίπη, λάδια, γράσσα από επιφάνειες, υφάσματα και ρούχα.

Ζωηρεύει τα χρωματιστά υφάσματα και χαρίζει στα λευκά εκθαμβωτική λάμψη.

Με χαμηλό αφρισμό, στεγνώνει γρήγορα.

Με δράση που εμποδίζει την επανεμφάνιση της μούχλας.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ

μάρμαρα, μωσαϊκά, πλακάκια, πέτρα, βαμμένους τοίχους, πορσελάνη, εμαγιέ, όλες τις πλαστικές επιφάνειες, μελαμίνες, υφάσματα. 

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ

για τον καθαρισμό σε βάθος πατωμάτων, τοίχων, περβαζιών, πάγκων, μαγειρικών και γυάλινων σκευών, φίλτρων απορροφητήρων, υφασμάτων, ρούχων, επίπλων κουζίνας, γραφείου και κήπου, τεντών, κουρτινών μπάνιου, τζακιών, αυτοκινήτου (εσωτερικό και εξωτερικό), για πλαστικά σπόιλερ και ζάντες. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

  • Για πατώματα και μάρμαρα, έγχρωμα και λευκά, χρησιμοποιήστε το, μόνο αραιωμένο, διαλύοντας 1 καπάκι σε κάθε λίτρο. Σφουγγαρίστε ομοιόμορφα και αφήστε να στεγνώσει. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα. Δε θαμπώνει.
  • Για τοίχους και επιφάνειες, ρίξτε απευθείας το ΥΠΕΡ-berill® αδιάλυτο στο σφουγγάρι ή στην επιφάνεια. Για την επίμονη βρωμιά αφήστε λίγη ώρα να δράσει. Ξεβγάλτε με νερό.
  • Για μούχλα(από τοίχους, κουρτίνες μπάνιου, ανοξείδωτες και πλαστικές επιφάνειες, κλπ), ρίξτε απευθείας το  ΥΠΕΡ-berill® αδιάλυτο και αφήστε λίγη ώρα να δράσει. Επαναλάβετε αν χρειαστεί.
  • Για τζάκια, βάλτε λίγο από το  ΥΠΕΡ-berill® σε ένα υγρό σφουγγάρι και περάστε την επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε. Ξεβγάλτε με νερό.
  • Για πολύ λερωμένα και γαριασμένα υφάσματα και ρούχα (λάδια, μαυρίλες, μουτζούρες που δε φεύγουν, κεριά, κραγιόν, μεικ απ, στυλό, τσίχλα, κλπ) ρίξτε από το  ΥΠΕΡ-berill® απευθείας στο ύφασμα αφού το βρέξτε με χλιαρό νερό, αφήστε λίγη ώρα, τρίψτε ελαφρά, ξεπλύνετε και στη συνέχεια πλύνετε με το απορρυπαντικό ρούχων. Εναλλακτικά βάλτε το  ΥΠΕΡ-berill®  στο πλυντήριο μαζί με το απορρυπαντικό ρούχων. 
  • Για χαλιά και μοκέτες, διαλύστε σε νερό ποσότητα  ΥΠΕΡ-berill® ανάλογη με το πόσο βρώμικο είναι το χαλί ή η μοκέτα που θέλετε να καθαρίσετε. Σε λεκέδες εφαρμόστε απευθείας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  • Χρησιμοποιείστε το ΥΠΕΡ-berill® για όλες τις χρήσεις σαν ενισχυτικό πλύσης σε γαριασμένα λευκά για πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.
  • Για αρμούς από σιλικόνη όπου έχει εισχωρήσει μούχλα βεβαιωθείτε οτι το καθαριστικό μπορεί να περάσει πίσω από το υλικό και στη θέση όπου έχει αναπτυχθεί η μούχλα.
  • Μην ξεπερνάτε την αναλογία διάλυσης που προτείνεται για πατώματα και μάρμαρα.
  • Στα χρωματιστά και συνθετικά υφάσματα κάντε πρώτα μια δοκιμή με το ΥΠΕΡ-berill® σε μια άκρη του υφάσματος πριν το χρησιμοποιήσετε.

 

 

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε; Έχετε επιπλέον απορίες; Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!