Για πραγματικά ξεκούραστο και απολαυστικό μπάρμπεκιου

Το καλοκαίρι είναι πια για τα καλά εδώ! Ιδανική εποχή για μπάρμπεκιου με οικογένεια και φίλους.

Μήπως όμως το ψήσιμο στο γκριλ είναι για εσάς συνώνυμο πολύωρου καθαρίσματος και επίπονου τριψίματος χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα?

Απολαύστε μπάρμπεκιου χωρίς να σκέφτεστε το δύσκολο καθάρισμα χρησιμοποιώντας το berill® καθαριστικό για φούρνο, γκριλ και μπάρμπεκιου, που χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή του καθαρίζει εύκολα και χωρίς κόπο πολύ λερωμένες ψησταριές, σούβλες και σχάρες απομακρύνοντας αποτελεσματικά και τα πιο επίμονα λίπη και υπολείμματα.

berill-Καθαριστικό για φούρνους, γκριλ, μπάρμπεκιου και καμένα ανοξείδωτα σκεύη-GELΚαθαριστικό berill® για φούρνους, γκριλ, μπάρμπεκιου και καμένα ανοξείδωτα σκεύη

Χάρη στην ενισχυμένη και πολύ αποτελεσματικά του σύνθεση, καθαρίζει εύκολα, γρήγορα και χωρίς οσμές και αναθυμιάσεις και τα πιο επίμονα εξανθρακώματα, λίπη και υπολείμματα. Κατάλληλο για πολύ λερωμένους φούρνους, γκριλ (σχάρες), μπάρμπεκιου, ψησταριές, σούβλες και καμένα ανοξείδωτα σκεύη. Καθαρίζει εύκολα και σε κρύο φούρνο.

Περισσότερες πληροφορίες 

 


berill-s-Καθαριστικό για τα στεφάνια και τους φούρνους της ηλεκτρικής κουζίνας και της πλάκα του σίδερου-ΓαλάκτωμαΚαθαριστικό berill®-s για τα στεφάνια και το φούρνο της ηλεκτρικής κουζίνας και την πλάκα του σίδερου

Με την ισχυρή του δράση αφαιρεί μ' ένα απλό τρίψιμο τα εξανθρακώματα από τα στεφάνια της ηλεκτρικής κουζίνας και το φούρνοχαρίζοντας άριστα αποτελέσματα σε λίγα μόλις λεπτά. Δεν είναι καυστικό και δεν προσβάλλει το φούρνο. 

Περισσότερες πληροφορίες


berill-Καθαριστικό κεραμικής κουζίνας-Γαλάκτωμα

Καθαριστικό berill® κεραμικής κουζίνας 

Καθαρίζει εύκολα και γρήγορα την κεραμική κουζίνα ενώ προλαμβάνει φθορές και καψίματα χάρη στη σύνθεσή του, βελτιώνοντας την απόδοσή της.

Περισσότερες πληροφορίες 

 

 

berill-Καθαριστικό για απορροφητήρες και λίπη-GEL

Καθαριστικό berill® για απορροφητήρες και λίπη                                                                 

Καθαρίζει εύκολα και γρήγορα τα φίλτρα των απορροητήρων και τις όλες τις λιπαρές επιφάνειες της κουζίνας. Με παχύρρευστη σύνθεση παραμένει πάνω στις λερωμένες επιφάνειες διαλύοντας αποτελεσματικά τα λίπη καθαρίζοντας σε βάθος.

Περισσότερες πληροφορίες

 

 

 

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε; Έχετε επιπλέον απορίες; Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!