Υποδεχτείτε την άνοιξη στο σπίτι σας

Η άνοιξη έφτασε, η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι μέρες μεγαλώνουν. Είναι το σπίτι σας έτοιμο να υποδεχτεί την πιο λαμπρή εποχή του χρόνου?

foamill b-Καθαριστικό γενικής χρήσης που απορροφά όλες τις δυσάρεστες οσμές-Υγρό

Καθαριστικό γενικής χρήσης foamill® b που απορροφά όλες τις δυσάρεστες μυρωδιές

Χάρη στην πρωτότυπη κατοχυρωμένη σύνθεσή του δεν καλύπτει απλώς αλλά απορροφά κάθε είδους δυσάρεστη οσμή εξαφανίζοντας την, ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει και γυαλίζει όλες τις επιφάνειες του σπιτιού. Δε χρειάζεται ξέπλυμα. Χαρίστε στο σπίτι σας έναν αέρα αληθινής φρεσκάδας!

Περισσότερες πληροφορίες 
berill-Ειδικκό καθαριστικό σαμπουάν για χαλιά, μοκέτες και υφάσματα επιπλώσεων-ΥγρόΕιδικό καθαριστικό σαμπουάν berill® για χαλιά, μοκέτες και υφάσματα επιπλώσεων

Καθαρίζει αποτελεσματικά χαλιά, μοκέτες και υφάσματα επιπλώσεων θωρακίζοντας παράλληλα τις ίνες απέναντι στη βρωμιά και τη σκόνη χάρη στην ειδική σύνθεσή του. 

Περισσότερες πληροφορίες

 

 

berill-Καθαριστικό και γυαλιστικό για λευκά μάρμαρα, σκαλοπάτια, περβάζια, νιπτήρες και μπανιέρες-Υγρό

berill-Καθαριστικό και γυαλιστικό για λευκά μάρμαρα, σκαλοπάτια, περβάζια, νιπτήρες και μπανιέρες-ΥγρόΚαθαριστικό και γυαλιστικό berill® για λευκά μάρμαρα, σκαλοπάτια, περβάζια, νιπτήρες και μπανιέρες

Καθαρίζει και ξαναλευκαίνει τα γαριασμένα λευκά μάρμαρα χωρίς να τα χάραζει ή να τα φθίρει. Ξαναφωτίστε τα μάρμαρα και το σπίτι σας χωρίς κόπο. 

Περισσότερες πληροφορίες

 

 

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε; Έχετε επιπλέον απορίες; Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!