ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Το καθάρισμα του φούρνου

ΛΥΣΗ: Αν προτιμάτε το καθάρισμα με ψεκασμό σας προτείνουμε το berill® καθαριστικό για φούρνους, γκριλ, μπάρμπεκιου και καμένα ανοξείδωτα σκεύη το οποίο είναι εξαιρετικά εύχρηστο, ισχυρό, γρήγορο και αποτελεσματικό και σε κρύο φούρνο και σε καμένα ανοξείδωτα σκεύη. 

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Το καθάρισμα και η περιποίηση της κεραμικής κουζίνας

ΛΥΣΗ: Αν έχετε κεραμική κουζίνα πολύ λερωμένη χρησιμοποιήστε για τέλειο καθάρισμα πρώτα το γαλάκτωμα berill®-s τοπικά σε καμένα λίπη και μετά το berill® γαλάκτωμα κεραμικής κουζίνας για πλήρη προστασία. 

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Γαριασμένος ανοξείδωτος νεροχύτης

ΛΥΣΗ:

  • Το berill®-s καθαριστικό για τα στεφάνια και το φούρνο της ηλεκτρικής κουζίνας και την πλάκα του ατμοσίδερου μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τον ανοξείδωτο νεροχύτη.
  • Χρησιμοποιήστε το ΥΠΕΡberill® καθαριστικό για όλες τις χρήσεις για να απομακρύνετε λεκέδες και κιτρινίλες από ανοξείδωτους νεροχύτες

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Το καθάρισμα και η συντήρηση των εστιών της ηλεκτρικής κουζίνας.

ΛΥΣΗ: Το electroberill πάστα για τα μάτια της ηλεκτρικής κουζίνας πρέπει να χρησιμοποιείται μια φορά την εβδομάδα. Για τα ανοξείδωτα στεφάνια και το φούρνο χρησιμοποιείστε το berill®-s γαλάκτωμα για τα στεφάνια και το φούρνο της ηλεκτρικής κουζίνας και την πλάκα του ατμοσίδερου και ειδικά για το φούρνο berill®  καθαριστικό για φούρνους, γκριλ και καμένα ανοξείδωτα σκεύη.

 

 

Κουζίνα


 

 

 

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Το καθάρισμα και η συντήρηση των εστιών της ηλεκτρικής κουζίνας.

ΛΥΣΗ: Το electroberill πάστα για τα μάτια της ηλεκτρικής κουζίνας πρέπει να χρησιμοποιείται μια φορά την εβδομάδα. Για τα ανοξείδωτα στεφάνια και το φούρνο χρησιμοποιείστε το berill®-s γαλάκτωμα για τα στεφάνια και το φούρνο της ηλεκτρικής κουζίνας και την πλάκα του ατμοσίδερου και ειδικά για το φούρνο berill®  καθαριστικό για φούρνους, γκριλ και καμένα ανοξείδωτα σκεύη.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Δυσάρεστες μυρωδιές.

ΛΥΣΗ: 

  • Για την κουζίνα, μετά το τηγάνισμα ή το μαγείρεμα, όταν ο χώρος μυρίζει έντονα, βάλτε αδιάλυτο foamill®-b σε ένα σφουγγάρι και καθαρίστε τους πάγκους, την ηλεκτρική ή την κεραμική κουζίνα ή ακόμη και το σκεύος που χρησιμοποιήσατε. 
  • Για τους κάδους απορριμμάτων, ρίξτε λίγο αδιάλυτο foamill®-b και αφήστε να δράσει και αν χρειάζεται σκουπίστε με ένα πανί. 
  • Για το ψυγείο
  • Για το πλυντήριο των πιάτων
  • Για τον απορροφητήρα, σε κάποιες περιπτώσεις τα βρώμικα φίλτρα απορροφητήρα μπορεί να αναδύουν μια δυσάρεστη μυρωδιά. Για να το αντιμετωπίσετε απομακρύνετε τα λίπη που έχουν συγκεντρωθεί στις κυψέλες των φίλτρων χρησιμοποιώντας αδιάλυτο berill® καθαριστικό για απορροφητήρες και λίπη ΥΠΕΡberill® καθαριστικό για όλες τις χρήσεις ή foamill®-b σε ένα σφουγγάρι και καθαρίστε εύκολα και γρήγορα τον απορροφητήρα και το φίλτρο του.

 

 

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την επιλογή του σωστού προϊόντος, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας.

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

 

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε; Έχετε επιπλέον απορίες; Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!

 

  

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?