Το υγρό berill® είναι ιδανικό για μικρά αντικείμενα. Για μεγάλα αντικείμενα που δεν μπορούν να εμβαπτιστούν, χρησιμοποιήστε τα προϊόντα foamill® κρέμα για ασημένια, επάργυρα και ανοξείδωτα σκεύη και foamill® στιλβωτικό βαμβάκι για ασημικά, επάργυρα σκεύη και χρώμιαfoamill® classic κρέμα για ασημένια, επάργυρα σκεύη και χρώμια για αντικείμενα που δεν μπορούν να ξεπλυθούν και για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο γυάλισμα.

Για γυάλισμα ακόμα μεγαλύτερης διάρκειας χρησιμοποιήστε μετά την κρέμα foamill® καθαριστικό για ασημένια, επάργυρα και ανοξείδωτα σκεύη σε συνδυασμό με το foamill® εμποτισμένο βαμβάκι για ασημένια, επάργυρα σκεύη και χρώμια για αντικείμενα όπως κηροπήγια, σερβίτσια ή δίσκους.

Για να παρατείνετε το αποτέλεσμα ξεπλύνετε και σκουπίστε καλά τα σκεύη που καθαρίσατε.

Για εύκολο γυάλισμα μεγάλης διάρκειας ακόμα και στα πιο μαυρισμένα σκεύη χρησιμοποιήστε αρχικά το υγρό berill® καθαριστικό και γυαλιστικό για ασημένια στα μικρά αντικείμενα και την κρέμα foamill® καθαριστικό για ασημένια επάργυρα και ανοξείδωτα σκεύη στα μεγάλα αντικείμενα. Στεγνώστε όπως ορίζουν οι οδηγίες χρήσεως του κάθε προϊόντος και γυαλίστε στη συνέχεια το αντικείμενο με το εμποτισμένο βαμβάκι foamill® για ασημένια, επάργυρα σκεύη και χρώμια.

Για εύκολο γυάλισμα μεγάλης διάρκειας ακόμα και στα πιο μαυρισμένα σκεύη χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με το προϊον κρέμα foamill® καθαριστικό για ασημένια, επάργυρα και ανοξείδωτα σκεύη.

Μέταλλα


 

 

 

 

Για μεγαλύτερη γυαλάδα και μακριά διάρκεια γυαλίσματος χρησιμοποιήστε το καθαριστικό και γυαλιστικό υγρό bronzill για μπρούτζινα σκεύη σε συνδυασμό με το foamill® εμποτισμένο βαμβάκι για μπρούτζινα και χάλκινα σκεύη ή το foamill® classic κρέμα καθαριστικό και γυαλιστικό για μπρούτζινα, χάλκινα σκεύη και χρώμια.
Για μεγάλα αντικείμενα που δεν μπορούν να εμβαπτιστούν, αδειάστε το περιεχόμενο σε μια μικρή λεκάνη και με ένα σφουγγάρι περάστε και καθαρίστε το αντικείμενο που θέλετε. Μετά το τέλος της διαδικασίας ξαναφυλάξτε το υλικό bronzill στο μπουκάλι του και ξαναχρησιμοποιήστε.

Για γυάλισμα ακόμα μεγαλύτερης διάρκειας χρησιμοποιήστε την κρέμα foamill® καθαριστικό για μπρούτζινα και χάλκινα σκεύη σε συνδυασμό με το foamill® εμποτισμένο βαμβάκι για μπρούτζινα και χάλκινα σκεύη ή την κρέμα foamill® classic καθαριστικό και γυαλιστικό για μπρούτζινα, χάλκινα σκεύη και χρώμια.

Για εύκολο γυάλισμα μεγάλης διάρκειας, χωρίς κόπο ακόμα και στα πιο μαυρισμένα σκεύη χρησιμοποιήστε σε συνδυασμό με το υγρό bronzill καθαριστικό για μπρούτζινα σκεύη. Για καθαρά χέρια χρησιμοποιήστε γάντια.

 

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

 

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε; Έχετε επιπλέον απορίες; Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!

 

  

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?