Συχνές ερωτήσεις

Κουζίνα

Πως χρησιμοποιείται το electroberill πάστα για τα μάτια της ηλεκτρικής κουζίνας;

Xρησιμοποιείστε το ειδικό σφουγγαράκι που θα βρείτε στη συσκευασία και απλώστε ομοιόμορφα την πάστα electroberill στην επιφάνεια του ματιού της ηλεκτρικής κουζίνας. Σε περίπτωση εφαρμογής μεγαλύτερης ποσότητας της απαραίτητης, μπορείτε να την απομακρύνετε με ένα μαλακό πανί. Στην περίπτωση που παρατηρήσετε σκουριά στην επιφάνεια πρέπει πρώτα να την απομακρύνετε προτού προχωρήσετε στην εφαρμογή του electroberill.

Το μάτι της ηλεκτρικής κουζίνας έχει σκουριάσει. Τι μπορώ να κάνω;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το berill®-s γαλάκτωμα που καθαρίζει τα στεφάνια και τους φούρνους της ηλεκτρικής κουζίνας και την πλάκα του ατμοσίδερου προκειμένου να απομακρύνετε τη σκουριά.

Χρησιμοποίησα το electroberill πάστα για τα μάτια της ηλεκτρικής κουζίνας και τώρα μένουν μαυρίλες σε όσα σκεύη ακουμπώ στην κουζίνα. Τι να κάνω;

Σε αυτήν την περίπτωση είτε χρησιμοποιήθηκε μεγαλύτερη ποσότητα από την ενδεικνυόμενη είτε δεν έχει απλωθεί καλά το υλικό. Απλώστε ομοιόμορφα την πάστα electroberill χρησιμοποιώντας το ειδικό σφουγγαράκι που βρίσκετε στη συσκευασία και απομακρύνετε την επιπλέον ποσότητα με ένα μαλακό πανί. 

Πότε χρησιμοποιείται το berill®-s γαλάκτωμα που καθαρίζει τα στεφάνια και τους φούρνους της ηλεκτρικής κουζίνας και την πλάκα του ατμοσίδερου και πότε το berill® που καθαρίζει τους φούρνο, τα γκριλ και τα καμένα ανοξείδωτα σκεύη; Τι διαφορά έχουν;

Για τον καθαρισμό του φούρνου προτείνουμε δύο λύσεις εξίσου αποτελεσματικές.

  • Το berill® που καθαρίζει τους φούρνους, τα γκριλ και τα καμένα ανοξείδωτα σκεύη είναι σε μορφή σπρέι, εύχρηστο και γρήγορο. Είναι κατάλληλο για να απομακρύνει καμένα λίπη και εξανθρακώματα από φούρνο, γκριλ, μπάρμπεκιου, σχάρες, ταψιά και καμένα ανοξείδωτα σκεύη. 
  • Το berill®-s που καθαρίζει τα στεφάνια και τους φούρνους της ηλεκτρικής κουζίνας και την πλάκα του ατμοσίδερου, είναι σε μορφή γαλακτώματος και είναι κατάλληλο εκτός από τον καθαρισμό του φούρνου και για την απομάκρυνση εξανθρακωμάτων από τα στεφάνια της ηλεκτρικής κουζίνας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεταλλικές επιφάνειες και εμαγιέ.  

Θέλω να καθαρίσω καμένα λίπη από σκεύος και από τον πάτο και από το εσωτερικό, που δεν φεύγουν με τίποτα. Ποιο προϊόν να επιλέξω;

Για να αφαιρέσετε χωρίς κόπο και χωρίς τρίψιμο ακόμα και πολύ παλιά καμένα λίπη ή καμένες τροφές από μαγειρικά σκεύη, ταψιά, φούρνους και μπάρμπεκιου, χρησιμοποιείστε το berill® καθαριστικό για φούρνους, γκριλ και καμένα σκεύη, αρκεί να είναι ανοξείδωτα και να ΜΗΝ είναι αντικολλητικά ή αλουμινένια. 

Μπορεί το berill® που καθαρίζει τους φούρνους, τα γκριλ και τα καμένα ανοξείδωτα σκεύη να χρησιμοποιηθεί σε αντικολλητικά σκεύη;

Μην χρησιμοποιείτε το berill® που καθαρίζει τους φούρνους, τα γκριλ και τα καμένα ανοξείδωτα σκεύη σε αντικολλητικά σκεύη. 

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

 

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε; Έχετε επιπλέον απορίες; Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!

 

  

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?