Συχνές Ερωτήσεις

Οικιακές Συσκευές 

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το berill® ο καθαριστής του ατμοσίδερου και για να καθαρίσω το πρεσοσίδερο μου;

Το berill® ο καθαριστής του ατμοσίδερου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε σύστημα σιδερώματος.

Μπορεί το dill διαλυτικό αλάτων να χρησιμοποιηθεί και για τον καθαρισμό του ατμοσίδερου?

Το dill διαλυτικό αλάτων είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό από τα άλατα για συσκευές όπως καφετιέρες, εσπρεσιέρες, βραστήρες και δοχεία που χρησιμοποιούνται για τον βρασμό νερού. Για την απομάκρυνση των αλάτων από τα ατμοσίδερα και τα συστήματα σιδερώματος εν γένει πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο το berill® ο καθαριστής του ατμοσίδερου.

Η συσκευή του ατμοσίδερου, μετά τον καθαρισμό του ρίχνει την ασφάλεια. Γιατί?

Τα άλατα που περιέχονται στο νερό, ακόμα και το απιονισμένο, με την πάροδο του χρόνου και τη χρήση της συσκευής του σιδερώματος αποτίθενται στα μέρη με τα οποία έρχονται σε επαφή. Οι μεγάλες αποθέσεις αλάτων, αποτέλεσμα του πλημμελή καθαρισμού της συσκευής, διαβρώνουν κυρίως τα μεταλλικά μέρη της, προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά και σε κάποιες περιπτώσεις βραχυκύκλωμα.

Γιατί πρέπει να καθαρίζεται τακτικά η συσκευή του ατμοσίδερου?

Το νερό που χρησιμοποιούμε, ακόμα και το απιονισμένο, περιέχει άλατα. Καθαρίζοντας τακτικά τη συσκευή του ατμοσίδερου το προστατεύετε από τη φθορά που προκαλούν τα άλατα, διασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη λειτουργία του ενώ παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της συσκευής σας.

Πόσο τακτικά πρέπει να καθαρίζεται η συσκευή του ατμοσίδερου?

Η συχνότητα καθαρισμού μιας συσκευής σιδερώματος (ατμοσίδερο, πρέσα ατμού, σύστημα σιδερώματος) εξαρτάται από παράγοντες όπως η περιεκτικότητα του νερού σε άλατα, η συχνότητα χρήσης κλπ. Η μεγάλη απόθεση αλάτων στο ατμοσίδερο σας προκαλεί ζημιά που πολλές φορές δεν επιδιορθώνεται. Καθαρίζοντας το συχνά με το berill® ο καθαριστής του ατμοσίδερου, προστατεύετε το ατμοσίδερο σας εξασφαλίζοντας καλύτερη απόδοση και καλύτερη ποιότητα σιδερώματος.

Πώς χρησιμοποιείται το dill διαλυτικό αλάτων για τον καθαρισμό της μηχανής εσπρέσσο?

Γεμίστε το δοχείο νερού της συσκευής με διάλυμα νερού και διαλυτικού αλάτων dill σε αναλογία 5 προς 1 μέχρι την μέγιστη ένδειξη (max). Aν το μοντέλο της εσπρεσιέρας σας διαθέτει φίλτρο νερού, πριν την αφαλάτωση αφαιρέστε το και τοποθετήστε στη θέση του το ειδικό εξάρτημα που παρέχεται από τον κατασκευαστή. Βάλτε τη συσκευή σε λειτουργία έως ότου περάσει όλο το διάλυμα από τη συσκευή. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία, με σκέτο νερό αυτήν τη φορά, και αφήστε να περάσει όλο μέσα από τη συσκευή, προκειμένου να ξεπλυθεί τελείως. Αν το νερό του δικτύου σας είναι πολύ σκληρό και χρησιμοποιείτε τακτικά την εσπρεσιέρα σας, συνιστάται να την καθαρίζετε με το διαλυτικό αλάτων dill μία φορά το μήνα

Πώς χρησιμοποιείται το dill διαλυτικό αλάτων για τον καθαρισμό της καφετιέρας?

Γεμίστε το δοχείο νερού της συσκευής με διάλυμα νερού και διαλυτικού αλάτων dill σε αναλογία 5 προς 1 μέχρι την μέγιστη ένδειξη (max). Aν το μοντέλο της καφετιέρας σας διαθέτει φίλτρο νερού, πριν την αφαλάτωση αφαιρέστε το και τοποθετήστε στη θέση του το ειδικό εξάρτημα που παρέχεται από τον κατασκευαστή. Βάλτε τη συσκευή σε λειτουργία έως ότου περάσει όλο το διάλυμα από τη συσκευή. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία, με σκέτο νερό αυτήν τη φορά, και αφήστε να περάσει όλο μέσα από τη συσκευή, προκειμένου να ξεπλυθεί τελείως. Αν το νερό του δικτύου σας είναι πολύ σκληρό και χρησιμοποιείτε τακτικά την καφετιέρα σας, συνιστάται να την καθαρίζετε με το διαλυτικό αλάτων dill μία φορά το μήνα.

 

 

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

 

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε; Έχετε επιπλέον απορίες; Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!

 

  

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?